Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Hjärtintyg

Av Ann-Marie - 17 augusti 2010 22:44


  


Jag tog tre trappsteg i ett enda tag, med platåtofflor, det skulle jag inte ha gjort ! Landade naturligtvis snett på foten och vrickade till den så det knakade i vristen.  Jag föll till marken och låg där och ojade och vred mig i våndor. Det kändes som om hela foten hängde lös, ja ni vet hur man kan få till det! Det var svårt att ta sig upp, men ålade mig fram till en bänk så jag kunde ta mig upp på benen igen.  Foten blev ballongstor och det bultade rejält. Jag hade beställt tid till veterinären, men det fick Jessica sköta om, det var Ben som skulle hjärtundersökas för första gången vid 2 års ålder, allt var Utan Anmärkning, jippi!!!!

Nu ska han ställas ut också, det är ju lite pinsamt för han har fått sina öron ansade av sin kompis, jag kan säga att det är inte vackert.  Det tar ganska lång tid innan öron pälsen växer ut, men det börjar så smått att ta fart. Robin fick sig också en omgång, där rök hela båda öronen på ett par timmar, medan vi var ute och handlade. Jag trodde i min enfald att såna hyss var till enda, men så var inte fallet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se