Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Cavalierspecial i Askersund

Av Ann-Marie - 18 augusti 2010 17:53


  

Tidig morgon, det var kvavt och kändes som regn i luften, men det var luftfuktigheten som var så hög här i byn. I Askersund sken solen och det var lika kvavt där, vad man än gjorde så blev man alldeles slut. Jag hade dessutom ett annalkande migränanfall på gång så jag var ganska matt. Trots allt så gick dagen bra. Vi hade bara en hund med oss och det var Chakinoz Fendi Lou, som gick i öppen klass bland 28 andra tikar. Gruppen fick delas då den var stor. Fendi skötte sig bra och var duktig, vi fick en etta och en fin kritik, och var nöjda med det, då konkurrensen var stor. Det var många fina hundar på plats, domaren var rutinerad och snabb i sin bedömning.  Det är också väldigt roligt att träffa alla hundvänner och bekanta, och skapa nya kontakter. Lite shopping blev det också, Carro köpte ett läckert utställningskoppel till Harley. Hemvägen var plågsam då vi inte hade air condition i bilen, det blev lite svettigt, speciellt när man är van att åka svalt och skönt.MC Donald´s är en självklar middag efter utställningen och den här gången avnjöts den i skuggan av en skogsdunge i Brändåsen. Nu ser vi fram emot nästa utställning som går av stapeln i september.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se