Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Taggiga grannar blir vräkta i skogen

Av Ann-Marie - 7 september 2010 11:11


Här kom de på rad en mamma med sina tre små ungar, nyinflyttade till byn. De klev rakt genom staketet och in på vår gräsmatta.  Men hur ska detta gå, hundarna blev som galna, de skällde skrek och morrade om vart annat. Hanarna till och med kissade på mamman!  Men försvara sig de kunde de, helt plötsligt låg det fyra små bollar ihoprullade i gräset och taggarna stack rakt ut. Hundarna stack sig och kunde inte förstå vad det var för odjur de hade fått som inkräktare. Nej, igelkottar hade de aldrig någonsin mött.

Sommaren har gått och kottarna har vuxit till sig, nu var det dags att hitta egna små bon. En morgon upptäckte vi att vår ena häst Charmiz, lämnat en hötapp kvar inne i ett hörn i sin box. Ja, det var inte så konstigt för där under låg lilla igelkotten och sov så gott. Det var inte populärt att bli utburen från boxen i regn o rusk, jag kan sägaa att han fräste rätt så bra. Nu har vi kämpat med dessa små telingar en hel sommar, stackars kottarna har fått mycket skäll på sig. En kväll tröttnade jag på att se dem rädda och utskällda så jag tog en hink och föste ner dem i och gick ut i fina stora skogen och där har de nu fått sätta nytt bo.

Dåligt samvete???!!!

 Nej, jag kunde knappt sova den natten, tänkte på alla rovdjur som fanns i skogen, tänk om de blev uppätna!!! Men nej, tror och hoppas att de har det bättre ute i skogen bland sina vänner, de har i alla fall inte kommit tillbaka, så de trivs nog rätt så bra.

 

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se