Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Glengoyne hade behövt en whiskey

Av Ann-Marie - 20 september 2010 21:00


  

Vår häst Glengoyne ”Gläntan”, hade ont i ryggen och skulle till veterinären. Carro förberedde hästtransporten och hade lånat pappas jeep. Det är mycket bestyr när en häst ska ut och åka, det ska vara transportskydd, och allt ska ordnas i minsta detalj. Dag för lastning, Gläntan går in men när vi ska fälla upp luckan gnisslar den och hästen backar bakåt och slår ner luckan, sen är det kört kan man säga. Vi försöker några gånger med äpplen o godis som lock o pock , men hästen står som fastspikad i backen, han sträcker sig efter godsakerna och blir liksom bara längre och längre, men inte tusan går han in där något mer. Carro får åka ner till veterinärstationen och meddela att hästen vägrar komma dit. Den kvinnliga veterinären som varit med förr, säger att kommer inte Gläntan till oss så får vi komma till Gläntan, de packar ihop sin jättepåse till necessär och drar ut till Ökna.  En genomgång av hästen med en hel del kiropraktiska ingrepp får veterinären att fatta sina beslut, hon ger goda tips och råd för hur Carro ska fixa till sin kuse, sen är det bara ut på banan igen!

Tänk vilka fantastiska veterinärer som kommer hem till en när djuren trilskas.

  

En stor röd ros vill vi ge dessa fantastiskt duktiga veterinärer på ATG hästklinik i Örebro

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se