Direktlänk till inlägg 26 september 2010

Gnissliga luftrör, inget för hundsportare

Av Ann-Marie - 26 september 2010 09:07

  

Nu har jag legat sjuk i två veckor, har väl aldrig känt mig så ynklig och matt. Förkylningen satte sig mest i luftrören och jag har inte gjort annat än hostat så jag fått kramp i magen.  När man har ett gäng hundar som bara väntar på att få gå ut och promenera, gnager det dåliga samvetet, även om det finns fler tvåbenta i huset som går med dem, så tränar de kanske inte som jag.

En sån här underbar septemberdag kunde man bara inte försumma med att bara gå till vallokalen, den måste nyttjas för kropp o själ också!  Jag stegade ut för att ta mig en nypa hög och klar höstluft som kanske kunde rensa rent i mina tilltygade luftrör. Endast en hund i koppel, vad var kroppen orkade med. Jag har skogen runt knuten så vi gick runt där och småtränade lite på balansgång och hoppa över stockar och letade godis i träden. Tänk att man till och med kan träna utställning i skogen, lite enkelt som att hoppa upp på en sten och stå fint, det var både roligare och enklare. En liten djurstig fick fungera som utställningsring, där vi också kunde ”gå fint”. Lite sicksack mellan buskar och snår förbättrar följsamheten hos hunden.   Lungorna fick sig en rejäl omgång, det både tjöt, gnisslade och brummade i dem, ungefär som en luftmadrass pump. Jag kan säga att det vid det här laget var den höga och klara luften ganska svår att få ner, det var tur att jag inte hade så långt hem för jag var helt slut. Jag får nog ta det lugnt ett par dagar till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se