Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Blåst på hunden !

Av Ann-Marie - 30 september 2010 10:13

  


Stormvindar, är bara förnamnet på den Air Force Commander jag inhandlat för pälsvård och torkning av nybadad hund. Starten gick med ett öronbedövande ljud, det blåste så hundarna höll på att flyga av bordet, för att inte tala om alla borstar, kammar och annat material som hamnade uppåt väggarna och på golvet, jag kan säga att till och med tavlorna rök från sina krokar. Den apparaten var det drag i!
Efter mycket bestyr så började jag behärska den vilda snabeldraken, det blev fina raka pälsar som torkade snabbt. Jag testade på flera av hundarna och de blev riktigt fina. Om hundarna själva hade fått välja sin torkmetod så hade det inte varit den här blåsen, den var inte särskilt populär, men allteftersom matte lärde sig så blev det allt bättre.

Den stundande utställningen stod för dörren, vi packade bilen med allt bråte som ska med för en ute utställning och drog iväg. Vädret var inte av bästa kvalitet, regndropparna hängde i luften. När vi närmade oss målet, öppnade sig himlen för oss och regnet fullkomligt vräkte ner. Jag tänkte att innan jag fått ur all packning ur bilen och fått upp tältet så kommer vi se ut som dränkta katter. Under mina 20 år som utställare har jag aldrig någonsin trotsat väder och vind för mitt ohämmade hundintresse.
Men den här gången bangade jag faktiskt, jag vände bilen på utställningsplatsen och åkte hem. Samvetet gnagde, tänk allt jag lagt ut med pengar, tid på bad o fön, Ja, det är så mycket bestyr inför en utställning så det är klart man får lite ågren. Kanske kan det vara åldern som gör att man börjar bli lite bekväm. På eftermiddagen sken solen upp och det blev ett strålande höstväder, vi tog en promenad i skogen med våra nybadade glänsande hundar bland de fina färgsprakande lövträden.
Det var lugnt och stilla, inga stormvindar som blåste runt våra öron.

Ann-Marie

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se