Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

Cavalierträff

Av Ann-Marie - 2 oktober 2010 19:37

En gång i månaden har vi i SCKCS cavalierträff här i Örebro. Det är väldigt populärt, speciellt för hundarna, det älskar verkligen att få träffas. Det spelar ingen roll om det är gamla eller nya hundkompisar, de har lika roligt ändå. Naturligtvis är det jättekul att träffa alla mattar och hussar, att få prata hund en stund och ge varandra tips och råd. Oftast så går vi en promenad och förra söndagen gick vi runt sjön Söderhavet, jag vill påpeka att där inte var några som helst sköna söderhavsvindar. Nordanvinden drog över sjön och den bet i våra pälsar och frusna kinder. Vi stannade upp för en gemensam fika vid de fina bord som finns uppställda runt sjön.
Så här roligt är det att få återse varandra på våra träffar!

  

 
ANNONS
 
Emelie & smilla

Emelie & smilla

3 oktober 2010 12:17

Hejsan!
jag vet inte om du minns mig... vi träffades på karlslund i sommras. Jag hade med mig min lilla Smilla. black and tan. Hon har precis passerat 6 mån. :) kul att läsa om era prommisar! jag har alla inskrivna i kalendern. Men kommer tyvärr inte att kunna komma på dom. kanske sista o dec... Jag har fått jobb i Umeå. Ett vikariat på ett lantbruksgymnasium. Så jag och Smilla är norrlänninga just nu.. Vi kommer förhoppningsvis hem i november. ha det så gott! kram kram från emelie och smilla!

http://www.dansantakossan.blogg.se

Ann-Marie

4 oktober 2010 11:34

Hej !
Jodå, jag minns dig o Smilla!
Ni är så välkomna på promenaden när ni blir Örebroare igen, lycka till med jobbet.
Kram Ann-Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se