Direktlänk till inlägg 14 oktober 2010

Ingen går säker i Örebro längre

Av Ann-Marie - 14 oktober 2010 18:59

  
 
Här springer våldtäktsmän och våldtar både äldre och yngre kvinnor ingen går säker, det finns ingen hejd på eländet, en del av offren blir misshandlade och sönderslagna och märkta för livet.
Örebro är i uppror, många av oss törs inte gå ut efter mörkrets inbrott. Tidigt imorse skedde ett våldtäktsförsök igen av en man i 50-års åldern. Snacka om galenskap.
Förr i tiden satte man ut tjuvar och banditer på Stortorget och så fick folket gå och spotta på dem, så de inte skulle göra om sina synder. jag kan säga att det finns många Örebroare som tycker så nu med.
Eller varför inte en kastrering utan bedövning !
På fredag kommer en stor manifestation att hållas, en nattvandring där man kommer att delas upp i mindre grupper för att sprida sig över hela stan, cirka 1500 pers har hittils anmält intresse, bakom projektet, "Nu sätter jag ner foten", står Linn Svansbo. Bra jobbat Linn!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se