Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Rabymar Suzie

Av Ann-Marie - 29 oktober 2010 20:53
  

Efter låååång väntan så kom hon till slut till Sveriges långa land.  Flygresan tog tid och jag tänkte att hon kanske var rädd och kände sig ensam, men när jag öppnade boxen på Arlanda flygplats så studsade lilla Suzie ut viftande så glatt på svansen, hon hoppade upp i min famn och det kändes som vi känt varandra länge.
Vakten på Arlanda sa att alla som ska hämta valpar ”måste” komma in så vakten får klappa och godkänna det lilla söta knytet. Ja, det blev succé när Suzie visades upp glad och lycklig och vilt pussandes, hon blev klart godkänd!
Nu ligger man här på golvet igen med en busig liten valp, det är så himla underbart, jag känner mig som ett barn på julafton. Suzie har redan blivit en partypingla då hon har varit med tjejerna på Mary Kay party och fått lukta på alla goda väldoftande produkter, fast roligast var nog Kellies gamla knut ben som hon kunde sätta sina sylvassa tänder i. 
Suzie är från kennel Rabymar i Durham England, uppfödarna är Pat & Ted Rogerson. Hennes föräldrar är Rabymar Courageous Heart ”Mel” och Rabymar Extra Special ”Ella”. Jag tackar Pat & Ted för en underbar liten b/t tik.

Ann-Marie

 
ANNONS
 
Ingen bild

ItaKnattoLego

29 oktober 2010 22:06

Hello Suzie!
En riktig liten sötnos.

 
Kari

Kari

4 november 2010 18:57

GRATTIS Ann-Marie!!!! Jag är glad för din skull och hon är så himla söt :-)
Kram

http://www.glittertindskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se