Direktlänk till inlägg 23 november 2010

Med fullt uppställ

Av Ann-Marie - 23 november 2010 13:49


  

Snön faller vit nästan varenda dag nu, det är så fint, man får känslan av julstämning.  På vinter åker jag säkert i min Jeep Cherokee 4 Wheel drive, det går som på räls, jag tar mig fram överallt, det behövs när man som jag bor i skogen.  Idag skulle jag till veterinären för ett hjärtintyg på Fendi, jag var ute i sista sekund så jag gasade mer än vanligt. Körde upp på parkeringen får en jättesladd så bilen nästan snurrar ett helt varv, men jag fångar upp bilen på retursladden, även om det sen kommer en sladd till, phu!  jag blev lite skraj där, kunde ju ha rammat hela parkeringen med bilar. Tänk er själva en 50 årig tant som kommer med fullt uppställ på bilen, sladdar in och parkerar helt lugn, (även om jag var lite skakis). Personalen på djurkliniken tittade lite förvånat när de såg att det var jag som kom, de hade nog inte sagt något om en ung grabb hade klivit ur bilen, men det var ju Fru Kempe med sin ”säkra bil”. Fendis hjärtintyg var Utan Anmärkning, så nu är det dags att para, hoppas allt går vägen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

ItaKnattoLego

23 november 2010 18:23

Detta ville jag ha sett.
Jag skulle vilja ha filmat det.
OCH lagt ut det på YouTube!
Du är cool.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se