Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Vinterpromenad

Av Ann-Marie - 28 december 2010 20:43

  

Vår by i vinterskrud


Jessica och jag tog en promenad med hundarna, det var -9 grader kallt. När vi gått en stund kändes inte kylan så farligt längre.  Hundarna njöt för fullt, Robin var lycklig som en lärka för att hans Jessica var med. På vägen hem mötte vi Robins kompis sedan valptiden, en schäfertik som heter Inka, de var så lyckliga att träffa varandra i alla fall Robin. Inkas matte är populär för hon har massor av hundgodis i sin ficka, det bjuder hon gärna hundarna på som inte tackar nej. Harry var lite blyg för Inka först, för hon är ganska stor, men när vi promenerat ett stycke släppte blygheten och Inka var en ganska spännande tjej. Vi fick oss en härlig och rolig promenad tillsammans runt byn.

  

En lycklig Robin i snön

  

En frostnupen Harry


 
ANNONS
 
ItaKnattoLego

ItaKnattoLego

29 december 2010 23:25

Jessica har tagit årets bild!
Vi har skrattat så åt den frostbelupne
engelskmannen! Han är bara fööör festlig!

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se