Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Gott Nytt År

Av Ann-Marie - 31 december 2010 12:32

 

Det hade kunnat slutat illa, sista dagen på året.  Det är kallt snöigt och HALT vilket gör att det är slirigt på vägarna. Jag hade kört av Norrköpingsvägen och skulle svänga försiktigt till höger, men det bara hasade rakt fram. En 4-wheel-drive ska man gasa om man får sladd för att räta upp bilen, och det gjorde jag, med den påföjd att det gick ännu fortare rakt ut ett jättedike på cirka 3 meters djup, då bromsade jag men vad hjälpte det. Jag skerk -Gode Gud hjälp mig stanna bilen, och det gjorde han, jag blev hängandes med hela fronten  tippandes ut över diket, ni vet som i en skräckfilm innan bilen tippar framåt och brakar ner i nån ravin och exploderar. Bilar stannade för att se om de kunde hjälpa mig, ett par snabba beslut i min stressade hjärna, sa mig att lägga vänster fot på bromsen, lägga i backen och sen gasa försiktigt, JAG KOM UPP!!! Folk applåderade och hurrade, jag var som en värsta hero, vad de inte visste var att jag hade en stor klump i halsen, var tjutfärdig och skakade som ett asplöv, ville bara åka hem och grina. När jag rullade iväg den sista biten, skakade mina ben så jag knappt kunde gasa, och jädrar vad jag körde sakta!

Men nu är man tillbaks bakom ratten och gasar som aldrrig förr, är man galen eller...

 

  

Med denna lilla story vill jag önska alla

Ett Gott Nytt År

och Kör försiktigt i trafiken!

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se