Direktlänk till inlägg 6 januari 2011

Vår lilla rock prinsessa

Av Ann-Marie - 6 januari 2011 18:24


  


På grund av att ett paket från England, med viktiga intyg och presenter, kom bort med posten någonstans i världen, var jag jätte nervös att Sussis stamtavla skulle försvinna någonstans på vägen från Ökna by till SKK i Spånga. När en importerad hund ska registreras i Svenska kennelklubben, ska man skicka med stamtavlan i original. Jag kan säga att jag hade förskräckliga mardrömmar att brevet hade kommit bort. Jag vaknade mitt i nätterna, kallsvettig, av att någon sa att mitt brev fanns hos någon annan person i Spånga, Hujeda mig vilken pärs! Jag tyckte till och med att tjejen i postkassan som klistrade på frimärket såg lite mystisk ut (hade hon baktankar eller röntgensyn)?. Tror ni inte att hon tappade brevet på golvet!  – Akta, ylade jag, det är viktiga papper där i, jag fortsatte att muttra på vägen ut, la hon brevet i rätt låda!? Tyckte mig höra något om jävla kärring, det kan väl inte ha varit mig hon menade, eller…
Men så kom ett SMS från posten som talade om att mitt brev var på väg, jag kunde till och med spåra det på internet! Dagen efter, ett ny SMS, jag kan hämta mitt brev.
Så nu är vår engelska lilla prinsessa Rabymar Rock Princess, ”Sussi”, en svenskregistrerad hund med godkända hjärtintyg på sina föräldrar där borta i England, och det känns så bra!

Ha en trevlig och skön trettondagshelg, Ann-Marie

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se