Direktlänk till inlägg 11 januari 2011

En slank man hit . . .

Av Ann-Marie - 11 januari 2011 21:45

 

  

 

Skulle ta mig en promenad med hundarna i det fina vädret. Visste att vägen var isbelagd så jag tog på mina fina broddar som jag fått av min vän Lena.  Lyckliga hundar for ut genom dörren och redan där halkade de omkull, men inte ska ni tro att de var mer försiktiga för det, nejdå här ska ut och promeneras i flygande fläng. Jag försökte parera mina fötter i djupa isspår efter traktorn som hade skottat. Det svischa och for åt alla håll o kanter. Trots mina dubbar och lite grus så fick jag inte till det riktigt. Den stackars fot som jag vrickat så illa i somras började värka ganska rejält då den fick sig en ny omgång böjningar åt fel håll. Krampen satte in i mina ben, men envis som man är så ger man sig inte. En glad och nyfiken hund dyker ner i diket efter ett fint löv, och det är bara för matte att följa med. Jag fastnar i en snödriva och lägger mig fint ner, hundarna blir överlyckliga att matte kryper runt på backen och är med på buset. De hoppar på mig och drar av min mössa, efter mycket om och men tar jag mig upp på benen, svär en ramsa och säger surt att -nu går vi hem! Jösses, tänk om nån hade sett mig ligga där och kravla, de hade nog fått sig ett gott skratt.
-Ja, en slank man hit och en slank man dit, och en slank man ner i diket!
Det hade passat bättre om jag haft skridskorna på mig i stället. Ingen mer promenad den här dagen!

 
ANNONS
 
ItaKnattoLego

ItaKnattoLego

14 januari 2011 22:22

Även detta skulle filmats.

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se