Direktlänk till inlägg 19 februari 2011

Ben´s första officiella utställning

Av Ann-Marie - 19 februari 2011 19:02


  

Tibama´s Ben

Uppe före tuppen, det är mycket att fixa med innan man ens kommit iväg, förutom att hundarna ska filas till måste man ju själv pudra näsan, vilket kan ta en stund då det börjar förekomma rynkor både  här och där. Man blir mer och mer stressad fötterna trampar fortare, pulsen ökar, har jag allt med mig, en snabb översikt i bagen, stamtavla, koppel, kammar och borstar, ja ni vet allt… Rusar ut för att starta upp bilen för att få lite värme, halkar och är nära på att vricka min otursdrabbade fot. Packar bilen full med stolar, burar och väskor, lägger i driven och far upp för garageuppfarten.
-SHIT!!!, vad glömmer jag i all hets, jodå, lilla vovven Ben. Han sitter innanför dörren och väntar lugnt på att jag ska ta med honom. Han är så fin, hela pälsen blänker som koppar och varje hårstrå ligger på sin rätta plats.
Vägen till Sollentuna är som ett tvättbräde, det känns som om bilen ska skaka sönder och man själv börjar drabbas av hjärnskakning. Det är mycket snö och solen stiger på himlen, det blir ett strålande väder. Väl framme ser vi att det är så trångt överallt, så vi struntar i stora buren och tar Ben i koppel, han får pinka på vägen in. Ben väljer att bajsa lite också, men han är lös i magen, så hela behänget bak blir som en enda skithög! Vi torkar och borstar så gott det går, lyckas till slut få bort både lukt och prutt. Sen är det bara att gå in i ringen. Ben visar sig bra, han är duktig på alla sätt och vis, ser ut som om han faktiskt gillar att visa upp sig. Domaren är en nice lady från England, kanske inte så förtjust i helfärgat, men rara och trevlig.
Vi har trevligt hela dagen, pratar med många och träffar gamla bekanta. Jessica bjuder på fika med underbart goda mackor, som också Ben får ta del av med stor förtjusning, det är han väl värd efter sån dag, när han varit så duktig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se