Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

Million Lady ger känsla av flärd!

Av Ann-Marie - 25 februari 2011 15:01     

En present till mig själv för att jag har fått nytt arbete, och jag är så glad för det. Ska bli så roligt att få börja arbeta med något som jag verkligen trivs med. Jag satsar ju tusentals kronor på hundarna för att de ska må gott, äta gott, dyra schampon för att de ska vara fina i pälsarna, ja praktiskt taget går allt till hundarna för det är det jag älskar mest av allt att hålla på med. De ger mig så mycket mer tillbaka.
Men idag tyckte jag att jag kunde kosta på mig något till mig själv. Så det blev ”Million Lady” parfym och Body lotion från Paco Rabanno, den luktar underbart gott, känns som en ljummen sommarkväll, när blommorna doftar som mest hänförande.

Ann-Marie 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

7 oktober 2011 18:51

Hej!
Du hitta Lady Million billigt på http://www.spadag.se bara 349 kr.
Mvh Alexandra

http://livinge.se

Ann-Marie

9 oktober 2011 22:16

Tackar för tipset!
Ann-Marie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se