Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Att få ihop dagarna, inte alltid så lätt!

Av Ann-Marie - 13 mars 2011 13:23


Jag fick ett nytt jobb, och arbetar som konsult för Proffice Care. Fick som jag önskade, nattarbete för att det ska fungera med hundarna, de är ju det viktigaste jag har förutom mina barn, men de klarar ju sig själva nuförtiden. Jag arbetar både dag och nattpass, vilket jag kan säga känns i min 50-åriga kropp. Det är sån skillnad att sova på dagen för att inte tala om när man vaknar vid 14 tiden, då känns det som man varit ute på en dunderfest, det tar väldigt lång tid innan man vaknar till liv, åtskilliga koppar kaffe och ett antal cigg så börjar man känna sig som en människa, fast med en lätt irritation. Vi skulle para en av våra tikar här, jag fick planera mellan arbete, sömn och promenader med hundar, Jessicas arbetstider och ett antal gnisslande hanar som sjöng i gosskör. På något vis fick vi i alla fall ihop det hela, sen får vi se vad resultatet blir framöver.
En cavalier promenad i skruttans snöblandat oväder blev det i alla fall av den här helgen, en av deltagarna som är en i järngänget och aldrig missar en promenad var sent ute och körde lite för fort på vägen till Örebro, fick 2000:- i böter, vad gör man inte för att få träffa sina cavalier vänner!!!

 

  

 
ANNONS
 
ita

ita

13 mars 2011 19:12

På rad nio står det ju nåt
dumt som du kan "radera".
Annars beundrar jag dig av
många anledningar.
Du glömde att du också fixade
till ett magasin.
: )

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se