Direktlänk till inlägg 18 mars 2011

Våren luras

Av Ann-Marie - 18 mars 2011 10:16

 

"Äntligen kommer våren sakta intågandes, solen gassar på, snön smälter bort och det droppar från taken. Fåglarna kvittrar och idag hörde jag koltrasten sjunga sin vackra vårsång. Våra grusvägar smälter och det är lite geggigt på vissa ställen…


Ja, så började jag skriva igår, men hann inte längre för det var så mycket jag skulle uträtta denna vackra dag. Och det var väl en himla tur att jag fick allt fixat, för i morse när jag drog upp gardinen så var det fullt med snö ute och det bara fortsätter att vräka ner, just nu har vi nog minst 2 decimeter vitt täcke. Jag ska hämta Caroline inne i stan, men jag är helt insnöad, kommer inte upp med bilen på garageuppfarten ens, mina vinterdäck är inte av bästa sort längre på mercan, idag hade det suttit fint med jeepen, men den har Benga. Så det får lösa sig på annat sätt. Några som blev glada att se snön var naturligtvis hundarna, de for runt i yrvädret så snön sprutade om dem. Vilken lycka för dem i alla fall!

 

 

  

Lyckliga hundar i snön

 

                                           

 
ANNONS
 
ita

ita

18 mars 2011 10:55

Jag säger bara:
snöbollar i pälsen!

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se