Direktlänk till inlägg 26 mars 2011

Nu är jag arg och besviken!

Av Ann-Marie - 26 mars 2011 09:41


Jag var så glad, hade fått fast tjänst på Proffice Care, och fick jobba på det vårdboende jag helst av allt ville. Jag hade skrivit i min ansökan att jag endast önskade vårdboende med 80 % nattpass, inte hemvård. Allt var frid och fröjd. Proffice ringer mig en dag och säger att alla jobb på vårdboende är slut ???!!! Konstigt tänker jag för de skriker efter personal bara där jag jobbar.
Man vill ha ut mig i hemtjänsten, annars får jag inga timmar. Jag provar en natt, men det är inte riktigt min grej, då rasslar det till i telefonen och en massa SMS kommer in att jag ska jobba flera pass i hemtjänsten än vad jag har tid för, alltså mer än 80 %. Nu fick jag reda på att Proffice Care bara ljuger, för de har inte folk så det räcker till i hemtjänsten och de får betala vite om de inte kan plocka fram personal. Igår ringde de mig igen, för de ville få iväg mig på ett nattpass, men sa jag, -sova då, ska jag inte få göra det innan jag går ut, det är jobbigt att vara vaken ett helt dygn i sträck.  – Du står tillgänglig så det är bara att åka säger tjejen vasst.   Grrrr!  – Jag skiter i er tillgänglighet eller inte, eller om ni får betala vite, jag måste ju tänka på mig själv också, dessutom är ni slarviga och har tagit bort pass för mig som jag var glad över att få, och gett till en annan personal. Damen i andra änden sa inget mer hon tackade för sig och la på luren. Men Proffice Care tycker vi ska stå i givakt och tacka och bocka för att vi får jobba även om man inte är utbildad i det. Hade jag villat jobba i hemvården, hade jag valt den inriktningen i skolan och sökt den tjänsten, vilket jag inte har gjort. De försöker köra över alla sina medarbetare, genom att ljuga och hota. Nu hörde jag en annan tjej hade råkat ut för samma sak som mig, men hon hade ställt ultimatum, att då sa hon upp sig, då fick hon plötsligt de jobb som hon också hade sökt till d.v.s att arbeta på vårdboende. Som sagt det saknas personal överallt, och inte många vill jobba i hemtjänsten för det är stressigt, svårjobbat och tungt.
 Jag är inte rädd för att jobba, men jag vill inte bli förnedrad och överkörd av en massa snorungar som ska bestämma över huvudet på mig genom att ljuga. Jag kommer nu också att ställa ultimatum till Proffice men kanske det är dags att börja söka andra jobb.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se