Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Slå näven i bordet och stampa med foten, en kä(e)mpes rebelliska dolda talang

Av Ann-Marie - 31 mars 2011 15:00


Tänk att en hel stab av proffice medarbetare försökte lura ut mig i hemtjänsten genom att ljuga och hota, även on de inte lyckades så fick jag kämpa ganska hårt, men ensam är stark! De tog bort mina tider på det boende som jag hade sökt tjänst hos, och öste på med nya tider i hemtjänsten istället, men jag undrar vart mina tider på boendet tog vägen och vem fick dem (kanske en till som stampat med foten).
En av dessa damer var värre än de andra, hon ringde och frågade om det var fel på min telefon eftersom jag inte svarade, jag sa som det var, att jag satt på toa, -men ska försöka bättra mig och sluta med såna fasoner, för här ska man stå till förfogande dygnet runt, 24-7 !!!???
Nu har jag pratat med facket som hjälper mig om inte proffice löser detta. Har Proffice Care lovat mig en tjänst i äldreboende så ska det vara så och inget annat. Nu har jag äntligen fått tag på en ansvarig för sina anställda, och hon sa att jag skulle få fortsätta att arbeta ”inne”. Tack och lov för det. Tänk att man måste röra till det i getingboet ordentligt innan något händer.
 ”Var ska sleven vara om inte i gryta?”

Jag har en ganska lång yrkeserfarenhet inom olika branscher och det är inte första gången som arbetsgivarna försöker köra över folk, man lär sig att stå på barrikaderna och att kämpa för sin rätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se