Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Fågelskådare

Av Ann-Marie - 31 mars 2011 15:03

 

Vi bor ganska nära Kvismare kanal ett paradis för häckande fåglar, och här finns det pippiar av alla de slag. Fågelskådarna skulle bli bra avundsjuka om de visste om mina promenadvägar och upptäckter av en massa underliga arter.
Var ute på promenad med hundarna när jag helt plötsligt ser hundratals tranor mitt framför oss på vägen, hundarna stod avvaktande och tittade, de sa inte ett ljud, tror de blev lika förvånade som jag.
Jag tror vi tar en annan runda sa jag till hundarna, för jag kände att det inte var läge för att korsa fåglarnas väg, de vrålade och skrek så det var öronbedövande. Ovanför oss kom det då en hel flock med svanar, vi var omringade av dessa fjäderfän. Det var nästan lite kusligt som en skräckfilm av Hitckock. 
ANNONS
 
ItaKnattoLego

ItaKnattoLego

31 mars 2011 21:21

Jag älskar fåglar
och är en av dom
som blir lite avundsjuk!

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se