Direktlänk till inlägg 9 april 2011

Dagens Fynd!

Av Ann-Marie - 9 april 2011 16:57


 


Vilda vårvindar viner ute på ängarna, lärkan kvittrar glatt men jag kan knappt höra den för det blåser så om mina öron. Dikeskanterna är fyllda av tussilago och blåsippor och solen värmer där det är stilla och lä.
Vi tog en skogspromenad idag för att slippa den hårda blåsten, där i skogen kvittrade vårfåglarna och när vi kom fram vid en skogsglänta stod tre rådjur och tittade på oss, de försvann snabbt in i skogen igen när de fick syn på oss. Det var mycket gamla torra kardborrar efter skogskanten och de trasslade in sig relativt snabbt i cavalierpälsarna, även små grankvistar som jag tror ekorren har naggat på och slängt på backen för det låg hur mycket sånt som helst runt alla granar, han hade nog haft tabberas där under vintern. Vi stannade vid en liten bäck med porlande vattenfall där hundarna smakade på vattnet, kanske inte så gott, men spännande. Vi gjorde ett rafflande fynd i skogen, hundarna snusade vilt på något, först tänkte jag att det kanske var ett dött djur, och jag vill inte att de ska käka på något äckligt kadaver som jag måste dra ur halsen på dem, men nej det var ett älghorn som låg där och lockade på uppmärksamheten. Hundarna försökte ivrigt släpa med sig hornet, men det var för tungt så matte fick hjälpa till att bära hem deras byte, gissa om var så stolta! Det visades högmodigt upp för andra familjemedlemmar under glada svansviftningar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se