Direktlänk till inlägg 23 april 2011

En underbar påskhelg

Av Ann-Marie - 23 april 2011 21:30

En underbar låååååångfredag

Påsklunchen måste delas lika med alla familjer, så har det alltid varit, ena dagen till mamma o pappa och andra dagen till svärföräldrarna, vi gamlingar behöver bara fixa lunchen. Den här påsken satsade vi på grillpremiär, istället för traditionell påskmiddag. Jag kan säga att de var ingen som klagade snarare tvärtom. Efterrätten bestod av jordgubbspaj med glass. Efter maten blev det trädgårdsarbete, vi planterade stockrosor i olika färger bland annat i svart. Jessica har stor passion för liljor så ett rosa par stoppade vi ner i backen, sen strödde vi frön av rosa malva och sömntuta runt de större blommorna, den rabatten kommer att gå helt i rosa. Gamla löv och torrt gräs krattades undan, vi ansade buskar och häckar om vartannat, det blev så fint. Vi skulle plantera en fjärilslavendel, då kom det en envis humla och skulle suga nektar, -Du får väl vänta lite tills vi fått ner blomman i backen, sa Jessica till humlan. Vet ni att humlan gjorde som Jessica sa, den surrade runt där till vi var klara, då satte den sig på en blomma och började käka.
När trädgårdsarbetet var överstökat så red Caroline och Jessica iväg på en runda, de tyckte det var skönt att komma ut en stund och få vila lite. Men hästarna var pigga så det blev både trav och galopp, det var bara att börja träna benmusklerna.


 

Jessica och Charmica

 

 


Påskafton

Inga barn här, de var och åt middag i Laxå. Jag överraskade mamma på hemmet, och sa till henne att kommer du in i min bil, så får du följa med mig hem och fika.  – Jag är vig som en fena, sa mamma 85 år, jäklarns vad hon klämde ner sig snabbt i sätet på bilen. Brorsan hämtade vi upp på vägen också. Vi solade och fikade, gick och hälsade på hästarna som är mammas stora passion. Det blev för lilla mamma en stor upplevelse så hon blev så trött, så hon till och med ville åka tillbaka till Adolfsbergshemmet. Hon var så nöjd och glad av dagens upplevelse och att få fira påskafton tillsammans med sina barn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se