Direktlänk till inlägg 6 maj 2011

Vi väntar valpar!

Av Ann-Marie - 6 maj 2011 10:57


 


Det blir det valpar till våren/sommaren. Vi har alltid varit 100 % säkra på att våra tikar varit dräktiga, men denna gång blev vi lite osäkra, fast vissa tecken finns de ju. Vår egen lilla goa ”Kellie”,
Chakinoz Celtic Crown Jewel, är parad med vår underbara norska ruby hane Tibama´s Ben. Båda är väldigt mysiga och glada och med härliga temperament, dessutom har de otroligt fina kroppar med underbara rörelser, så det är en spännande kombination. Valparna är beräknade till den 27 maj.
Det var en tid sedan vi hade valpar i huset förutom vår lilla Sussi från England. Man har nästan glömt hur det var att ha små valpar springandes runt allas fötter.
Jag kommer att vara ledig en tid efter valpningen, så då kan jag ta hand om dem och bara njuta av de små dunbollarna.


 

 
ANNONS
 
Therése Ljung

Therése Ljung

9 maj 2011 08:37

Åhh, vad roligt... det var ju ett tag sedan Felix och hans syskon kom till världen. Lycka till!

http://ljungtherese.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se