Direktlänk till inlägg 8 maj 2011

En jamare till helgen. . . eller en ny ras i huset

Av Ann-Marie - 8 maj 2011 19:23

Han satt på trappen på Carros jobb, mitt inne i stan strax intill stora järnvägsstationen, där hade han suttit och jamat i ett helt dygn. På rasterna var Carro ute och pratade och klappade på honom. Han satt sen vid fönstret och jamade efter henne.
En röd liten gullig unghane, okastrerad. Troligtvis är det en liten innekatt som kommit bort från sitt hem, han är lite smal och tanig, några trampdynor är skadade. Han är en mysig och kelen katt som älskar att ligga i famnen. Polisen tyckte vi skulle ta hem honom och katthuset hade ingen plats för honom, vi har annonserat ut att han är upphittad men ingen vill kännas vid honom, så han får väl bli kvar här, ska bara kolla upp om han är chippad, då kanske man kan spåra hans hem. Det är inte första gången vi får hem bortsprungna katter, sist var det Sissel som hade all frihet att lämna vårt hus, men han blev kvar i 18 år, tills han lämnade detta jordeliv.
Nu har vi införskaffat kattsaker igen, mat, kattlåda, fästing medel och avmaskningsmedel, inga billiga grejer precis, men vad gör man inte för en bortsprungen förvirrad liten kisse.
Vad säger hundarna då?  Jodå de är så nyfikna, men väntar lite med hälsningar tills katten känner sig hemma så han inte springer bort igen.
Namnet är inte riktigt klart än, det är många förslag i familjen.

Här kommer han på bild!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se