Direktlänk till inlägg 3 juni 2011

Sommar och sol

Av Ann-Marie - 3 juni 2011 16:37


 


Äntligen är det sommar, sol och värme. Just nu har vi 34 grader plus, man tror inte det är sant! Hundpromenaderna får vänta tills kvällen kommer, då det är lite svalare. Alla blommor har slagit ut och mina rabatter är på väg att blomstra, det ska komma både rosor och dalior, samt lite annat smått och gott. Det är Jessica som är den triggande trädgårdsmästaren, hon har planterat hemma hos sig, sen tar hon med sig plantorna hit hem och planterar ner dem i jorden, jag blir  ju såååå glad!

Nu stundar en häktisk period med mycket nattarbete för min del. Min tid på proffice care är äntligen slut och jag är anställd av kommunen igen, det fungerar mycket bättre, dessutom är jag på det boende som jag mest önskade.

Jag trivs så bra där.

På söndag har vi säsongsavslutning på Cavaliersällskapets promenader och vi gör uppehåll för sommaren. Vi kommer att promenara i den vackra Sommarro skogen, sen ska vi ha en liten agilitytävling och avslutar det hela med kaffe och en massa goa tårtor. Så ni som varit med under året och även alla andra är hjärtligt välkomna att avnjuta dagen och önska varandra en skön sommar. Vi hoppas naturligtvis på vackert väder!!!

Ann-Marie


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se