Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Det måste vara åldern

Av Ann-Marie - 23 juli 2011 02:12

 Jag har aldrig varit trädgårdsintresserad eller gillat att rensa ogräs. Mina blommor inne vissnar innan de  ens kommit upp i fönstret. Men så helt plötsligt från ingen stans har jag börjat odla blommor i trädgården, det måste vara åldern. Jag till och med pratar lite med dem ibland,  -Du milde tid ! vart kommer det ifrån??? Jag skyller min nya passion på Jessica som är en riktig trädgårdsmästare med gröna fingrar. Hon kan driva upp de mest spektakulära blommor. Det har blivit så spännande att vi kommer att besöka några olika blomstermässor, och inhandla nya arter.


  

Sommarmalva

 

 Gallery  Poem, dalia

 
Dessa underbart goda trädgårdshallon har min mamma planterat åt mig.

De brukar vara lagom mogna när det är dags att pryda min födelsedagstårta. I år har de mognat snabbare än vanligt, kanske beroende på vädret.

Det går alldeles utmärkt att mosa hallonen och blanda med lite grädde. mums!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se