Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Mina hundar, mitt allt !

Av Ann-Marie - 23 juli 2011 02:46

Ja, många intressen finns det hos mig, men hundarna är ju det som är den största guldkanten i mitt liv, förutom mina underbara tjejer, som också delar hundintresset med mig. Det ligger mycket jobb bakom hunderiet naturligtvis, men det är  ett roligt arbete. borstning och kammning tillhör vardagssysslan, sen kommer bad och fön inför utställningar. Tyvärr så hinns det inte med så många utställningar då jag jobbar en hel del och ofta då helger. Det är så himla roligt att åka iväg på utställning och träffa vänner och bekanta för att prata hund och diskutera avel. Man glädjs åt varandras framgångar, och ser många vackra cavalierer.

Här är några färska bilder på några av våra hundar.


Chakinoz Adorable Hazeleyes "Frida"

 

På soldäck


   

Chakinoz Fendi Lou "Fendi"

 
ANNONS
 
ItaKnattoLego

ItaKnattoLego

30 juli 2011 12:31

Å, Lego-Mamma! vad fin du är.
Just nu sitter Lego och ser ut genom fönstret.
Då är de lite lika, son och mor,
när de spanar eller drömmer sig bort.

Fendi har en så cool uppsyn
att man faller pladask!

Varma kramar från ett regnigt Lego-land.

http://knattolego.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se