Direktlänk till inlägg 30 juli 2011

Födelsedag

Av Ann-Marie - 30 juli 2011 15:40

 

Så var det dags igen för min födelsedag, jag älskar att fylla år även om åren går och man känner sig inte en dag äldre än , ja… så där 20 eller nåt! Man är många erfarenheter rikare och man tar kanske inte allt så allvarligt längre, man kan bjuda på sig själv och göra bort sig utan att skämmas. Mitt kalas fick vi tillbringa inne då alla små björklöv och regndroppar, annars hade garnerat mina hemmagjorda tårtor.  Jag fick många fina presenter och blommor av mina tjejer och mågar.


 

Cykeln som jag fick några dagar tidigare är candyröd, med röda slingor på sadeln. Här föreslog någon att jag skulle ha cykelhjälm.  Ha! Sätt en cykelhjälm på ett huvud som aldrig
burit det tidigare, även om det är en billig försäkring så är det, det sista jag skulle göra. Inte ens när tjejerna var små kunde jag föregå med gott exempel att bära cykelhjälm. När jag rider eller åker MC kan jag bära hjälm, men nä…

Nu kan jag i alla fall cykelträna med hundarna, det går snabbare och jag får ut fler hundar än tidigare på en dag. Dessutom älskar hundarna att springa vid cykeln. En dag var Ben och jag ute på en runda och då kom en liten snabb kaninjäkel på vägen, jag kan säga att då gick det undan, tror aldrig jag har åkt efter så snabbt, det var en del hål i vägen sen kom
diket, resten kan ni bara tänka er… Cykelhjälm, njaä!

 
ANNONS
 
Therese

Therese

4 augusti 2011 09:59

Grattis på födelsedagen! Det var länge sedan vi träffades nu, hoppas att cavalierpromenaderna snart kommer igång igen och att vi träffas då. Ha det så bra tills dess! Vi kanske ses på utställningen i Askersund? Brukar åka dit och titta :) /Therése

http://ljungtherese.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se