Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

Ena dagen upp andra dagen ner!

Av Ann-Marie - 25 augusti 2011 13:14


Igår fick jag ett glatt besked, jag hade fått en fast anställning på ett vårdboende, gissa om jag blev glad. Nu kan jag planera lite mer för framtiden. Jag gick på lätta moln och smålog hela dagen. Emellanåt så slog det mig att jag har nytt jobb, ni vet så där så det pirrar till i kroppen och man får fjärilar i magen.

Idag kom ett nytt besked -Vi kan inte ge dig fast tjänst, budgeten säger att tjänsten ska bort den 1 januari, men du får gå som vikarie så länge om du vill. Det snurrade i huvudet hur ska jag göra? Men jag tog vikariat så länge, det kanske hinner ändra sig till januari. Jag som var så glad att få ett fast schema och att slippa vikarieturerna. Nu fortsätter jag på
mitt gamla jobb som jag trivs väldigt bra med, men snart börjar det bli ont om tider där, när alla kommer tillbaka från semestern.

Säg den glädje som varar. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se