Direktlänk till inlägg 21 oktober 2011

Höstbestyr i väntans tider

Av Ann-Marie - 21 oktober 2011 18:17


  Chakinoz Gilda Rose "Bella"  &  Chakinoz Glenda Rose "Rosie"

Hösten är här, nu är det mycket bestyr i trädgården. Dalia knölarna har blivit uppgrävda och får ligga inne tills våren kommer igen. Buskar och träd har blivit beskurna, trädgårdsmöblerna har fått sin vinterförvaring.  Frostnätterna har tagit blommor och blader, det mesta hänger brunt och visset, nu återstår bara det värsta av allt, löv krattningen, den drar man på i det längsta, för det tar liksom aldrig slut och som den perfektionist man är så går man till slut och plockar resterna för hand.
På söndag ställer vi tillbaka våra klockor, och då blir det mörkt på kvällarna minsann.

Nu går vi i väntans tider här och hoppas på små valpar, men jag är fortfarande lite oviss om Bella är dräktig, men nog tycker jag att magen börjat växa på henne, vi får se vad tiden utvisar. Om det blir av så kommer de små i börja av november, så nu håller vi tummarna!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se