Direktlänk till inlägg 28 november 2011

Cavalierpromenad

Av Ann-Marie - 28 november 2011 16:20


 

I regn och rusk (som vanligt, för vi har aldrig tur med vädret), promenerade vi i runt Hästhagen, vi var ganska många trots vädret. Det är så roligt att träffas, vi checkade av en löptik, kollade lite öron och tassar, vi diskuterade hundmat och små tikars något dåliga aptit. Ja. det är mycket som dryftas på våra promenader och jag tror att det är många som kommer hem och har fått lite -aha upplevelser, tips och råd som vi delgett varandra. Vi hade också ett par som inte hade någon Cavalier än, men kom för att se alla våra glada hundar, här fick de många tips och såg alla våra fyra färger och hundar i alla åldrar. Från lilla blenheimtiken Bea som är cirka 6 månader till "allas vår" tricolourtik Lina  10 år, som är lika kärvänlig och hälsar på hela gänget innan vi drar igång vår promenad. Sen har vi lilla Sascha som lite försynt är framme och puffar  lätt på oss alla. Denna söndag var hon klädd i en gudomligt söt regnrock som var rosa med vita prickar på, tror ni man smälter!

Ja, sen har vi grabbarna som far omkring lite mer, det ska snosas, markeras och springa fort ibland, allt som gör livet kul, man blir lycklig bara av att se dem!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se