Direktlänk till inlägg 1 februari 2012

Annie vår lilla pingla

Av Ann-Marie - 1 februari 2012 22:08


 


Min lilla Annie somnade in i min famn i måndags efter en kort tids sjukdom, hon hade insulinom på bukspottkörteln, en tumör, vilket innebär högt insulin och lågt blodsocker värde, som medför hypoglykemi. Hon darrade och skakade som ett asplöv när blodsockret sjönk.
Annie var en alltigenom glad tjej som älskade att jobba för godis. Att visa sig i utställningsringen älskade hon, men att stå på bordet där var ingen hit, hon slingrade sig som en ål, så någon vidare utställningskarriär blev det inte för henne.  Under den tiden jag utbildade mig till hundinstruktör, hade jag Annie med mig, trots att det bara var stora
brukshundar och en jättefarlig risen/rottis/schäfer blandning, som högg sin husse så bloden sprutade så fanns lilla Annie vid min sida och verkligen stöttade mig i min skräck och rädsla. Vi tränade tillsammans och gjorde stora framsteg. Rallylydnaden var nog hennes favoritgren, hon älskade att utföra alla moment som fanns, och hon var verkligen superduktig, när vi tränade så var vi verkligen ett team, och Annie blev en liten favorit på klubben där vi gick, hon var ju väldigt klappvänlig.
En duktig mamma blev hon också och tog hand om sina valpar på allra bästa sätt,
hon fostrade dem på ett mjukt och behagligt sätt, hon var verkligen lycklig med de små bebisarna.
Under en kort tid var hon foderhund men kom hem igen, och fick sen uppleva sin sista tid hemma i favoritkorgen tillsammans med sin bästis Audrey.
Mycket roligt har jag upplevt med min vän Annie, och jag tackar henne för alla
roliga stunder vi haft tillsammans, hon har alltid haft sista ordet med en
stämma som varit hög och ljudlig. Nu när den har tystnat känns allt så tomt och
trist.
Tack lilla Annie för all din sprudlande energi och stora glädje du gett oss.

Mamma


 

 
ANNONS
 
KajsaStinas

KajsaStinas

2 februari 2012 09:58

Du skriver så kärleksfullt om dina fina hundar. Lilla Annie måste ha varit väldigt speciell. Ta hand om Dig<3
/Kram Gunilla

http://www.kajsastinas.blogg.se

 
freja

freja

2 februari 2012 21:10

Superfin hund :D

http://frejalinnea.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se