Direktlänk till inlägg 3 februari 2012

Kontaktombud för Cavaliersällskapet

Av Ann-Marie - 3 februari 2012 08:08

Nu är det så många år sedan, så jag har glömt när det var, men nog tror jag att det är en 6 eller 7 år sen i alla fall som vi slog till för att bli kontaktombud och lokalombud. Kari på Glittertinds kennel och jag kläckte en idé om att vi kunde jobba tillsammans med vårt stora hundintresse och dela med oss av det, och nu har vi hållit på i så många år. Under det gågna året har jag suttit som styrelsesekreterare i SCKCS och det har varit så roligt och lärorikt, men p.g.a en del förändringar i mitt liv så kände jag att min post i styrelsen blev lite för stor då det är mycket som ska hanteras i en styrelse och det tar mycket av ens tid, plus att man ska jobba också. Intresset för hundarna är lika stort och som kontaktombud får väl någon bära ut mig, då det är så himla roligt att träffa alla medlemmar och ha en trevlig stund tillsammans med våra älskade Cavalierer.
Nu till kommande söndags aktivitet:

Cavaliersällskapet 40 År

Söndag den 5 februari OBS tiden! Kl: 10.00

Det firar vi med att som årets första aktivitet träffas för att prova på agility med bland annat, tunnlar, hinder och slalombana, en rallylydnadsbana kommer också att finnas och möjlighet till utställningsträning.
Vi kommer att vara i Rutagårdens ridhus i Hidingsta-Ökna, med uppvärmt fikarum. Tag varma kläder på er då det är kallt i ridhuset och termometer kommer att visa på cirka -10 grader!

Vi bjuder på fika och en trevlig pratstund.


O B S ! Anmälan behövs för att jag ska veta hur mycket fika jag ska ta
med, senast den 1 februari. 

Till Ann-Marie Kempe

Telefon: 019-23 83 24

Mobil: 070-580 40 23

Mail: ann-marie.kempe@telia.com

Vägbeskrivning:

Åk riksväg 51 mot Norrköping. 
Sväng vänster mot Hidingsta, tag direkt höger mot Hidingsta.
Kör cirka 4 kilometer på den vägen tills ni kommer till en blå skylt där det
står Ökna, tag där av till vänster. Kör cirka 400 meter tills ni kommer till
skylten där det står Rutagården, sväng in till höger där. Parkering finns.

VARMT VÄLKOMNA


 
 
ANNONS
 
Therese Ljung

Therese Ljung

3 februari 2012 11:41

Vilken tur att sådana eldsjälar finns! Felix och jag ser alltid fram emot våra träffar och de roliga aktiviteter ni hittar på.

http://ljungtherese.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se