Direktlänk till inlägg 3 mars 2012

Ny teknik i min ficka

Av Ann-Marie - 3 mars 2012 13:46

I fem år har jag haft min lilla samsung och brottats med, fast den var så gammal så var det krångligt. Idag har jag köpt mig en  vit samsung Iphone med tillhörande rossa skal, den var helt otroligt enkel. Jag hörde att den är framtagen efter hur människans hjärna tänker och på sätt blir den lättanvänd. Nu har man en massa appar och annat roligt. Läste morgontidningen till kaffet, i min lilla iphone. Jag är född på 60-talet och under min uppväxt fanns inte mobiler eller datorer alls. Det var att bestämma i sin hemtelefon om man skuller träffa sina kompisar någonstans och så fick det bli, oftast vid "Edvalls Hörna" för där fanns ett fint caf´e. Nu kan man stå och vänta på bussen och läsa vad ens vänner på andra sidan jordklotet har för sig i just denna stund,  kolla annonser på blocket eller göra lite bankärenden. Teknikens under fortsätter att förändras.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se