Direktlänk till inlägg 1 april 2012

Blommande skall!

Av Ann-Marie - 1 april 2012 21:13

  Idag var vi på blomstermässa på Conventum, det fanns många vackra blommor där och naturligvis kunde jag inte låta bli att handla lite. Några dalior slank ner i påsen, dessa blommor är min och Jessicas stora passion. Vet ju inte riktigt vart jag ska sätta dem, då jag nu ska sälja kåken och flytta någon annanstans, bara att hoppas på någon lite plats åt dem, annars får det bli Jessicas balkong. Risken är väl att där blir som en djungen av dalior och inget annat får plats! 

 

De här fina blomsterbakelserna kund man endast vinna om man köpte lotter, men mina lotter innehöll bara nitar.  Jag försökte att köpa in mig på ett par arrangemang men lyckades inte övertala tjejen som stod där. Det blev några bilder istället.

 

 Inför husvisningen köpte jag en hel del vårblommor som får pryda järngrytan utanför dörren, med påskliljor,  gula och vita penseér, vita bellis och vita pärlhyancinter, jag tror det blir fint.

Kvällen avslutades med en husvisning för mig, jag var ganska entusiastisk när jag kom, men allt eftersom tiden gick så sjönk mitt hopp och jag blev till slut lite grinig.Först är man ju lite övertrevlig och artig, ja ganska typiskt svensk, men sen kom frågan, om mina hundar skällde! Jag  svarade att alla hundar skäller annars hade jag köpt ett gosedjur på leksaksaffären. . . 

Jag sa ifrån mitt intresse direkt och talade om att de kunde hyra ut till någon annan person som på sin höjd kanske hade en hamster! Tänk om de vetat att jag var uppfödare och väntade valpar?!

  That´s it!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se