Direktlänk till inlägg 17 april 2012

Att ha husvisning (obs! kåseri)

Av Ann-Marie - 17 april 2012 21:08

  

 Mitt hus


När jag har varit på husvisning, har jag alltid fascinerats av att det är så rent, snyggt och inte en onödig pryl som ligger och skräpar någonstans, allt blänker och är så fantastiskt fint. -My god, är det bara jag som har rörigt hemma ?, med pennor, papper, hundbäddar och galler högt och lågt, för att inte tala om alla dessa hundhårsråttor som rullar över golven i långa rader. Diskbänken som är full av kaffekoppar och annat bråte. Nu vet jag hemligheten för jag har gjort det själv, det är som ett trolleri! Först städar man i två veckor innan mäklaren kommer för att bedöma priset på huset, sen ska fotografen komma för att ta bilder som ska ut på internet, i dagstidning och i prospektet, då gnor man och skrubbar lite till i några dagar. Den största våndan kommer inför själva visningen av ens hus, då går man på allt med tandborste, stålull och klorin med ett lite stänk av ajax blomsterdoftande super rengöring, då blir det rent. Allt är skinande blankt, har aldrig upplevt det tidigare! Det får inte synas ett spår av att det finns hund i huset. Ni som är uppfödare vet hur lätt det är! Har man sen tidigare haft vovve av världens största ras, så kan det finnas ett och annat rivmärke på dörrar och golv, du milde tid vad mycket man hittar när man synar alla vrår. Det var nog inte för inte som jag fick en hjärtchock och höll på att törna in ett tag där! Hundar måste alltså göras osynliga. så får man alltså stuva in dem i lilla bilen som är som en skokartong, eller vi fick ta båda bilarna. 5 dogs sammanlagt i lillmercan och 4 i stormercan (ej kombi). Lovar att det var knöka fullt i bilarna. Man är helt slut när man släpat runt med alla hundar, de blir ju lite stressade så det blir livat och glatt värre. Söndagens visning gick bra, ett par eftersläntrare skulle komma på tisdagen, de hade bokat en privat visning, bara att börja städa och damma igen, men nu hade vi fint ändå så bördan var inte så stor. Vi hade sagt ifrån oss jobb denna dag då allt tar en väldig tid att ordna med. Döm om vår förvåning när mäklaren säger att personerna inte kom. Nu kände jag en viss bitterhet och mitt sura närkesblod svallade, efter allt slit vi lagt ner denna dag. Hade jag mött dessa människor så tror jag att de fått sig en snyting.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se