Direktlänk till inlägg 8 maj 2012

Jag fick ett tips av en vän

Av Ann-Marie - 8 maj 2012 18:49


Har haft visningar på huset och det ska ju vara kliniskt rent, lukta gott och se skinande blankt ut, när det kommer intressenter för att titta. Ajax och klorin i all ära, men inte så angenäm doft, kan ju inte bära prägel badhus när folk kommer. Jag fick tips från en vän som hade börjat handla på Amway, hon hade varit på homeparty och fick demonstrerat alla dessa
rengöringsprodukter som fanns. Inför husvisningen lånade jag upp mig på en låda med flaskor av alla de slag. Golv, väggar, tak bänkar fönster och möbler blev som nya, jag kunde verkligen spegla mig i dessa fina och blanka ytor. Jag har nog aldrig haft så fint och doftande gott hemma som nu. Hittade också lite tvättmedel som jag provade i smyg, gissa om tvätten blev ren och mjuk, en gammal sliten tröja som tappat färgen blev som ny!
Nu har jag sannerligen konstaterat att det är högpresterande rengöringslösningar till tvätt, yt- och diskrengöring med minsta möjliga påverkan på miljön.
Koncentrerade, drygt, biologiskt nedbrytningsbara produkter och testade av
hudläkare.
Kan ni tänka er att Amway också tillverkar och levererar produkter av
hög kvalitet inom välbefinnande, skönhet och utrustning för hemmet till fantastiskt bra priser. Det här är något som jag varmt vill rekommendera er alla !


För er som tycker det låter spännande är välkomna på homeparty hos mig den 15/5
klockan 19.00 Vi bjuder på fika! Ring och anmäl er till mobil:070-580 40 23


Länk till Amway on-line: http://amway.se/user/ammies


 

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se