Direktlänk till inlägg 9 maj 2012

Cavalierpromenad i nationalparken

Av Ann-Marie - 9 maj 2012 13:20


 


Under de senaste cavalierpromenaderna har jag fått förhinder av olika slag, det har varit styrelsemöten när jag satt som sekreterare i styrelsen, jag har jobbat
eller fått åka iväg akut under våra aktiviteter. Den här söndagen kunde jag
äntligen följa med, det är så roligt när det kommer många både hundar, hussar o
mattar. Vi diskuterade SM, då det nu varit en hel del konferenser om det och vilka nya rön som kommit upp. Under vår promenad i den vackra skogen i Garphyttans nationalpark undersöktes en hel del fridlysta ovanliga blommor, av våra nyfikna fyrfota vänner. Nu är de ju inte riktigt så försiktiga som oss människor vilket visade sig i munnen på lilla Sussie som rivit upp en stor tova av den vackra blomsterprakten!
Fästingar fanns det gott om och jag tror jag plockade mint tjugo stycken, de
kröp överallt i pälsarna. Fikapausen avnjöt vi i vårsolens sken, det var varmt, stilla, fåglarna kvittrade och ingen ville resa sig och gå, det var alldeles för skönt, hundarna låg i det svala gräset och vilade ut efter vår promenad.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se