Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Har du sett min lilla katt

Av Ann-Marie - 15 november 2012 17:51


 


 

Han kom till oss för cirka två år sen, liten mager och maskäten, men efter lite gödning så återhämtade han sig ganska snabbt då han var så pass ung. Felix fick han heta, en underbar och lite talför kissemiss, fick en egen hörna i tvättstugan med egen ingång. Han var duktig på att öppna dörren själv sen hängde han i handtaget tills dörren öppnats tillräckligt då släppte han taget och hoppade ner. Mycket jakt var det i den katten, fångade både möss och sork ute på de öppna ängarna, slogs med grannkatterna så pälsarna rök. Men han var vår älskade katt. Så kom då domedagen, inte kunde han väl flytta och bo i stan, så vi hittade ett hem på landet bortom Brändåsen. Men säg den tiger som bara nöjer sig med vilket hem som helst. Han började vandra hemåt igen. Det var Caroline som var hans ”mamma”, och tillsammans hade de ju promenerat tillsammans i de djupa Ökna skogarna, städat och mockat i stallet. Hans stora passion var att få hoppa och busa i höbalarna, det rörde sig och prasslade där hela tiden. Nå ja, vi satte ut annonser på borttappad och förvunnen katt, vi har fått många svar som stämt in på just Felix. Vi har ryckt ut till Östansjö där man sett honom några dagar, vid Sickelsta rastplats efter stora E20 såg en man honom och han hade pratat med långtradarchaufförerna som hade matat Felix och han hade fått sova hos dem i deras varma hytter, de var naturligtvis oroliga att han skulle bli överkörd, men när vi kommer fram finns inte ett spår efter katten. Nu har han hamnat vid Säbylunds herrgård. En tjej har kontaktat oss och Felix kommer och äter på hennes fönsterbläck klockan 20.00 varje kväll. Igår kväll åkte vi dit för att få tag på honom, men han hade hunnit äta sin mat och drog som en avlöning för han har blivit skygg. Idag var jag där igen och ropade o lockade, men inte katt så långt ögat kunde nå. Ibland undrar jag om han leker katt o råtta med oss. Nu är det inte så långt kvar för honom att fortsätta till Ökna, om han inte stannar kvar för han har hittat en tjejkatt som han gillar mycket, vi får väl se om han dyker upp…

To be continued !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se