Direktlänk till inlägg 30 april 2013

Charmica in memorian

Av Ann-Marie - 30 april 2013 19:23

För 28 år sedan föddes en sockersöt och charmig fölunge som fick namnet Charmica.
Som ungt travsto var hon vild och vacker, slängde sig på stallgolvet med sulky och allt, en omtalad legend med stor värdighet som kuskarna pratar om än idag. Som 14-åring kom hon hem till oss, det var Caroline som köpte henne som ridhäst. Många upptåg har de haft tillsammans under sina 14 år, det har varit både skrubbsår, skadade ben och ruskiga taggtrådsolyckor, men också många glada stunder med busridning, kofösning och vildsvinsjakt. Charmiz har burit många på sin rygg, men att se henne och Carro tillsammans har varit en upplevelse i sig, de har alltid varit synkade. Charmiz har stolt burit Caroline, som om hon suttit i guldstol.  
Efter tungt beslut har Charmiz lämnat oss idag och betar på idel gröna ängar och det är så tomt efter henne. Den andra hästen Gläntan har väntat och ropat efter sin Charmiz hela dagen, han saknar henne så. Hon har ju funnits och fostrat honom sen han kom till oss för många år sen. Charmiz har lärt oss alla mycket om hästar, beteende, trav, horsemanship, akademisk ridkonst, dressyr och mycket annat som man inte hade vetskap om tidigare. Tack Charmiz för alla dessa år tillsammans med dig, du finns alltid i våra hjärtan! Hoppas det finns apelsiner himlen!


                 Gläntan, Carro, Charmiz och lille Frasse


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se