Direktlänk till inlägg 23 maj 2013

"Harry" Rabymar Magic Wizard

Av Ann-Marie - 23 maj 2013 17:36

Rabymar Magic Wizard "Harry"


 

Från att ha varit en hund som bott i England till att ha flugit till Arlanda och hamnat i Ökna socken, är nu Harry en riktig stadsvovve. Efter att ha bott i stan snart 1 år med sina tjejer Audrey o Sussi, har de nu landat och gillat läget en hel del. Vissa saker är svåra att komma ifrån även om hundar lever i nuet (kanske jag som har svårt), men att aldrig kunna  släppa ut hundarna på stora tomten där de kunde gå i timmar och fnula runt. Men å andra sidan går vi många o långa promenader i stället. Här finns en mångfald av kamphundar och andra gatukorsningar , en del lydiga medans andra är rent ruskiga. Att bo i lägenhet är en omställning, vi hör en massa ljud som  inte är en vana för örat, men man vänjer sig och till slut hör man inte ens motorvägen längre, och hundarna, de säger inte ett knyst.  
Harry som nu är 4 år, har nu parat några tikar och i slutet av maj kommer hans första kull i Sverige att födas, vi väntar med spänning och håller tummarna att allt går bra.
Ann-Marie   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se