Direktlänk till inlägg 11 juli 2013

Besök hos Harrys valpar

Av Ann-Marie - 11 juli 2013 22:42

Idag har Lena och jag varit hos Anneli Ek på Corbona´s kennel ,för att titta på Harrys valpar, live! Jag blev glatt mottagen av dem när de med sin mamma kom hoppande mot oss, så glada , nyfikna och kelsjuka. Två pojkar o två flickor och kullen var superjämn. Det var en fröjd för ögat att se, jag blev faktiskt lite stolt.
Naturligtvis blev det mycket hundprat och jättegott fika. Vi fick också möta Harleys pappa, Corbona´s Unbelievable "Keso", och alla andra goa hundar som bor där. Vi tog en titt på fina bilen en röd smäcker Impala, med cabrolet, gissa om den V8:an  hade gott ljud i motorn, jag fick ståpäls!!! Tack Anneli för en jättetrevlig dag.
Här kommer några färska bilder på Harry och Sillas valpar, och som vanligt är det lika svårt att ta bilder på små spralliga valpar.

 

 

    

Jaha, åh där sprang alla åt fel håll!!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se