Direktlänk till inlägg 8 februari 2014

Trasigt koppel

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie en förmåga att glufsa i sig en massa snöbollar, så de jagar runt och är lite stirriga och far fram och tillbaka, med den påföljd att jag inte riktigt denna dag hade pejl på alla tre. Jag hade fullt sjå att hålla ordning på tjejerna. Med tre koppel i handen gick jag där, drog till och kände att den ena änden av kopplet gled så lätt genom handen. Jag vänder mig om och ser att Harry går flera hundra meter bakom oss, nöjd och snosandes i backen. Två stora huskys närmar sig långsamt och lite panik utbryter i min hjärna, SHIT!!!, Harry har en förmåga att vakta sina tjejer, men här han inte en chans. Jag låtsas som det regnar, vilket det i alla fall gör, ropar glatt på Harry och som tur är, kommer som en raket. Kopplet har gått i två bitar och det hänger kvar en liten tamp i hans halsband. Jag knyter fast de små bitar som är kvar och vi vandrar hemåt. Många tankar sveper genom skallen, -Tänk om det komit en bil, -Tänk om! -Tänk om! . . .
Nu får det bli en nyinvestering av läderkoppel till hela gänget så det inte händer fler blessyrer.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Av Ann-Marie - 28 juli 2013 11:23


Vouges Audrey    Att utbilda en vårdhund kostar idag cirka 50 000 kronor, men först ska hunden lämplighetstestas, ca (3000 kronor) innan och om den ens får gå vidare. Svensk standard för vårdhundsteam ska också följas för att nå uppsatta mål. Som...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se